Complimenten aan ons

Tonny van Zelm, formule trainer Jumbo

Ik heb het genoegen gehad om Anouk te leren kennen als een zeer betrouwbare en een vakkundige collega. Een vakvrouw waarbij Gastvrijheid met een Hoofdletter is geschreven. Anouk is oprecht, heeft aandacht voor de klant, zowel intern als extern en haalt het beste in de "mens" omhoog. Een aanwinst voor elk bedrijf dat Anouk inhuurt om de medewerkers te trainen in oprechte verkoop en gastvrijheid.

Erica de Werd - AVANS Hoge school docent

Anouk, heeft een geweldig gastcollege gegeven aan onze studenten. Zij heeft het vermogen met haar enthousiasme om de studenten op een ludieke manier kennis bij te brengen. Ze zaten ademloos te luisteren. Dank voor je gastcollege.

Heidi Geenen - Adviseur Learning & Development Jumbo Academy

Anouk heeft voor Jumbo een mooie training ontwikkeld waarin verkoop en service samenkomen. Ik heb haar op deze terreinen leren kennen als een echte vakvrouw.

Marieke Heesakkers - Hoofd Trainingen Jumbo

Anouk is een bevlogen, originele en resultaatgerichte trainer met wie we graag samenwerken. Ze gaat gedegen te werk en is een leuk mens. Ze weet heel goed aan te sluiten bij haar deelnemers en houdt balans tussen goede sfeer en serieus aan het werk zijn.

E. Brouwers

Super interessante lezing gehad van Anouk bij het MPN congres. Er ging echt een wereld voor me open. Ik heb veel geleerd over de werking van Facebook. Ze brengt het ook op een leuke manier, waardoor je blijft geprikkeld om te blijven luisteren. Je kon echt merken dat ze wist waarover ze vertelde, want er kwamen volop extra vragen uit de zaal die ze ook kon beantwoorden. Zeker de moeite waard !

Ons ook een compliment sturen?

Vul het veld 'Naam' in, alsjeblieft.
Vul een geldig e-mailadres in, alsjeblieft.
Vul het veld 'Compliment' in, alsjeblieft.
Tel 5 en 4 bij elkaar op.
Beantwoord de bovenstaande vraag, alsjeblieft.

Ons ook een compliment sturen

Vul het formulier in. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bericht!

Gratis e-book

Praktische tips om van trainingen een succes te maken.

Download nu

Twitter

Bezig met laden...

Volg mij op Twitter