Complimenten aan ons

Erik Sweep, Area Manager Trekpleister

Anouk heeft onlangs het Aandacht & Advies traject binnen Trekpleister begeleid. Hoe knap is het als je vanaf minuut 1 een hele groep kaderleden aan je lippen kunt laten hangen. De wisselwerking in het van elkaar leren tussen Anouk en de groep was fantastisch om mee te maken. Ze weet iets los te maken bij de mensen waardoor men boven zich zelf uitstijgt v.w.b. klantcontact. Lol in je job is hierbij absoluut key. De resultaten tijdens en na afloop van het traject spreken voor zichzelf, erg positief. Echter de energie die Anouk tijdens dit traject heeft weten los te maken zorgt voor een borging van gedrag op de lange termijn. Al met al kijken we terug op een mooie en productieve samenwerking en vooruit naar wat er nog meer mogelijk zou kunnen zijn.

Tonny van Zelm, formule trainer Jumbo

Ik heb het genoegen gehad om Anouk te leren kennen als een zeer betrouwbare en een vakkundige collega. Een vakvrouw waarbij Gastvrijheid met een Hoofdletter is geschreven. Anouk is oprecht, heeft aandacht voor de klant, zowel intern als extern en haalt het beste in de "mens" omhoog. Een aanwinst voor elk bedrijf dat Anouk inhuurt om de medewerkers te trainen in oprechte verkoop en gastvrijheid.

Erica de Werd - AVANS Hoge school docent

Anouk, heeft een geweldig gastcollege gegeven aan onze studenten. Zij heeft het vermogen met haar enthousiasme om de studenten op een ludieke manier kennis bij te brengen. Ze zaten ademloos te luisteren. Dank voor je gastcollege.

Heidi Geenen - Adviseur Learning & Development Jumbo Academy

Anouk heeft voor Jumbo een mooie training ontwikkeld waarin verkoop en service samenkomen. Ik heb haar op deze terreinen leren kennen als een echte vakvrouw.

Marieke Heesakkers - Hoofd Trainingen Jumbo

Anouk is een bevlogen, originele en resultaatgerichte trainer met wie we graag samenwerken. Ze gaat gedegen te werk en is een leuk mens. Ze weet heel goed aan te sluiten bij haar deelnemers en houdt balans tussen goede sfeer en serieus aan het werk zijn.

Ons ook een compliment sturen?

Vul het veld 'Naam' in, alsjeblieft.
Vul een geldig e-mailadres in, alsjeblieft.
Vul het veld 'Compliment' in, alsjeblieft.
Tel 5 en 4 bij elkaar op.
Beantwoord de bovenstaande vraag, alsjeblieft.

Ons ook een compliment sturen

Vul het formulier in. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bericht!

Blogs en tips in je inbox?

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang onze blog en tips rechtstreeks in je inbox!

Gratis e-books

7 x 7 tips voor BLIJverkoop

Over winnende wetten, verborgen verleiders én extra tips voor leiding­gevenden!

Meer rendement uit training

Praktische tips om van trainingen een succes te maken.

Download nu