Gratis video's

Vind jij het ook moeilijk om extra producten aan te bieden als je klant of gast daar zelf niet naar vraagt? Of weet je niet goed hoe je jouw team enthousiasmeert om (blijvend) meer te verkopen? Stop dan met aansmeren en richt je voortaan op BLIJverkoop. Dat is de manier van verkopen waar je wél blij van wordt!

Via onderstaande video's delen wij onze tips over BLIJverkoop in de retail en hospitality.

BLIJverkoop: Handig gespreksmodel 4A's

YouTube snapt het nog niet helemaal. Als je zoekt op BLIJverkoop vraagt dit platform of je bijverkoop bedoelt.

Nee, wij bedoelen BLIJverkoop!

Hoe je van je verkoopgesprek een BLIJverkoopgesprek maakt? Gebruik ons handige 4A model!

BLIJverkoop: Mindset

Eén van de belangrijkste tips die alleen jij als verkoper kan beïnvloeden in BLIJverkoop deelt Patricia in deze video.

BLIJverkoop: Kennis is macht

Weten wat je verkoopt helpt natuurlijk als je meer wil verkopen. Dat spreekt voor zich. Over hoe jij en collega's op een eenvoudige manier aan meer kennis komen, geeft Anouk in deze video 3 tips. De overige 46 lees je natuurlijk in het e-book BLIJverkoop, gratis te downloaden voor iedereen in de retail en hospitality.

BLIJverkoop: Winnende Woorden

Hoe maak je jouw storytelling aantrekkelijker? In deze video vertelt Anouk over het gebruik van Winnende Woorden.

Ben jij leidinggevende in de retail of horeca en wil je met jouw team werken aan een betere gast/klantbeleving én meer verkoop? Neem contact op om eens te sparren. We help je graag!

BLIJverkoop: een beetje lef hebben

"BLIJverkoop zit tussen je oren"

Vind jij het zelf al gauw 'duur' en denk je dat je iets moet 'aansmeren'? Grote kans dat een goed verkoopgesprek je dan niet zo gemakkelijk afgaat. In deze video gaat Patricia in op je mindset, je belangrijkste tool in BLIJverkoop!

BLIJverkoop: open deuren, glimlach en oogcontact

Oogcontact, glimlach en begroeting. Wat een open deuren! En toch nodig om te blijven benoemen. Waarom? Daarover gaat deze video. Wat helpt jou om die glimlach op je gezicht te houden?

BLIJverkoop: Schaarste

Je hoort vaak dat klanten of gasten jou iets moeten gunnen. Wij draaien 't graag om: gun jij het hen ook? Bijv. dat ze niet misgrijpen op dat laatste artikel en dat je daarom dus vertelt dat je er nog maar eentje hebt. In deze video gaat Anouk kort in op het gebruik van schaarste en social proof in je verkoopgesprek.

Wil je meer tips voor BLIJverkoop? Download dan ons gratis e-book special voor retail en hospitality.

BLIJverkoop: IJsbreker

Als verkoper of gastheer/vrouw ben je ook een ijsbreker! Check onze video waarin Patricia vertelt hoe zij zich weleens de vijand voelt en hoe dat ook anders kan.