Hospitality Inspiratie Tours - HITs

NIEUW IN 2019!

Hou jij er ook zo van om andere steden te bezoeken? Om inspiratie op te snuiven en met praktische ideeën weer terug te komen? Maar gedoe is het wel hè? Om te weten waar je heen moet. Waar je de meest verrassende concepten vindt, de dingen van nu. Het uitstippelen van een goede route ... een fijne plek om te lunchen. Die bijzondere plekjes zien. Je moet 't maar weten te vinden. Allemaal dingen die je veel tijd kosten om vooraf uit te zoeken.

En waar let je eigenlijk op bij het bezoeken van andere retail- en horecazaken? Kijk je vooral naar overeenkomsten met je eigen bedrijf of zoek je juist de verschillen? Hoe weet je zeker of je ook de verborgen verleiders ziet, hoort en ruikt?

De ervaring leert dat je ogen en oren tekort komt als je zelf op uittrekt. En dat je vaak een boel blijkt te missen. Jammer, want je investeert je kostbare tijd juist om zoveel mogelijk inspiratie te doen. Toch?

Wij willen graag dat je het maximale uit een inspiratietour haalt. Dat je je kennis bijspijkert, tot verrassende inzichten komt, waardevolle nieuwe contacten opdoet en bovenal een erg leuke dag hebt waarbij je geniet van allerlei heerlijkheden onderweg.

Daarom gaan we graag SAMEN met je op pad!

Je bent van harte welkom op onze Hospitality Inspiratie Tours - HITs! - in bruisende Europese steden. Wij werken samen met retail en horeca professionals om ons te begeleiden. Het organiseren van tours is hun vak en zij weten precies waar we moeten zijn!

 

 

HOSPITALITY INSPIRATIE TOURS - HITs!

  • Onder leiding van retail en horeca professionals
  • Bekijk verrassende concepten
  • Krijg een kijkje in de keuken bij andere ondernemers
  • Met tips van ons over gastvrijheidsbeleving
  • We delen kennis uit de neuromarketing, leer meer over verborgen verleiders
  • Al wandelend netwerken met elkaar 
  • Alles inclusief; koffie/thee/lekkers, heerlijke lunch, gezellige borrel, hand-out

 

 

Kalender

HIT Utrecht

13 juni 2019 van 10.00 tot 18.00 

De eerste tour is in het veelzijdige Utrecht. We bezoeken zowel Leidsche Rijn, Hoog Catharijne als een aantal concepten in de Binnenstad. De focus ligt op hospitality in de retail en horeca waarbij we verrassende concepten bekijken, ondernemers ons een kijkje in hun keuken gunnen en natuurlijk ook kunnen netwerken met elkaar.

Max 20 deelnemers per tour, reserveer snel jouw plek als je deze inspirerende dag niet wil missen!

Ga jij ook mee inspiratie opdoen in deze stad die mega in ontwikkeling is?

Direct aanmelden >>>

Investering voor deze leerzame en gezellige dag is slechts 225,- (exc BTW) per persoon inclusief ontvangst met koffie & lekkers, vervoer ter plaatse, verrassende lunch, gezellige borrel en professionele begeleiding.

Neem contact op meer informatie >>>

PS: graag een in-company tour voor je team of met relaties?

We plannen graag jullie eigen experience tour, bel 06 - 212 04 942 of mail voor meer informatie.